VIESTIRUUTU® viestiseinäpalvelu

2015-07-01

Palvelun kuvaus

Viestiruutu® tuo sosiaalisen median viestit ja kuvavirran moderoituna viestiseinäpalveluna tapahtuman eri esitysruuduille näyttötekniikasta riippumatta. Viestiruudun ulkoasu on muokattavissa muutamassa minuutissa halutun kaltaiseksi. Voit mm. määrittää vapaasti taustagrafiikan, viestien ulkoasun ja animoinnin tyylin sekä näytöllä esitettävien viestien lukumäärän.

Yleisö voi käyttää Twitteriä tai Viestiruudun omaa palvelua. Tapahtuman järjestäjä määrittelee esimerkiksi #hashtagien avulla halutun sisällön. Viestiruutu ei vaadi käyttäjiltään tunnuksia some-palveluihin, vaan niiden lisäksi Viestiruutu tarjoaa oman mobiilipalvelun, jonka kautta on mahdollisuus osallistua keskusteluun, äänestyksiin sekä seurata palvelua omalta laitteelta. Tämä on myös turvallinen ratkaisu, mikäli tilaisuuden viestit ovat luottamuksellisia, eikä niitä haluta some-palveluiden kautta julkisiksi. Viestiruutu tukee lisäksi perinteistä tekstiviestiäkin tarpeen mukaan.

Erittäin helppokäyttöisen moderoinnin lisäksi Viestiruutu sisältää modernit työkalut reaaliaikaisiin äänestyksiin. Palvelun hallintatyökalulla syötetään kysymykset vastausvaihtoehtoineen valmiiksi ja julkaistaan ne haluttuna aikana Viestiruutuun. Vastaukset tallentuvat järjestelmään jatkoprosessointia varten.

Palvelu ei vaadi lainkaan laiteinvestointeja ja sen voi hankkia vain tarvittavaksi ajaksi. Yhteistyökumppaniemme kautta voit myös saada Viestiruudun tilaisuuteesi avaimet käteen -ratkaisuna.

Tutustu palveluun viestiruutu.com

Käyttökohteita

Hyödyntämiskohteita Viestiruudulle on lukuisia, kuten yleinen tiedottaminen, aulanäytöt, tapahtumatiedotus, somea hyödyntävä yleinen viestiseinäratkaisu, johon kuka tahansa pääsee viestinsä julkaisemaan, kuvapohjainen tiedottaminen esim. rakennushankkeen töiden etenemisestä, osallistujia aktivoiva viestiseinä kokouksessa tai seminaarissa: kommentointi, ehdotukset, kysymyksien esittäminen, mielipidemittaukset, tietokilpailut, jne.

Festarit

Anna yleisölle mahdollisuus olla oikeasti osa tapahtumaa. Viestiruutu tekee sosiaalisesta mediasta käsin kosketeltavan kanavan olla läsnä. Viestiruutu voidaan määrittää isolle screenille esittämään esimerkiksi yleisön lähettämiä selfieitä ja muita tunnelmakuvia luomaan henkilökohtaisempaa näkökulmaa. Viestiruutu toimii lisäksi tehokkaana infokanavana tilaisuudessa tapahtuvaan tiedottamiseen.

Seminaarit

Luo seminaarivieraiden ja esiintyjien välille tehokas kanava kommunikoida ja antaa vastavuoroista palautetta. Keskustelu voidaan esittää tilaisuudessa viestiseinätyyppisenä rullana, jossa näkyy useampia viestejä. Viestiruudun oma mobiilipalvelu mahdollistaa Viestiruudun henkilökohtaisen seuraamisen ja mukaan ottamisen, mikäli tilaisuudessa ei pääse koko aikaa olemaan paikalla. Osallista myös netin äärellä oleva yleisö tarjoamalla Viestiruutu osana tilaisuuden www-sivua. Www-sivuun voidaan liittää myös suoratoistovideo tilaisuudesta.

Digitaaliset infotaulut

Näyttötaulu viestii. Vahvista markkinointiasi antamalla asiakkaittesi kertoa oma mielipide Viestiruudun kautta. Yhdistä Viestiruutu osaksi Sofia Digital Signage -ratkaisua saadaksesi tehokkaimman hyödyn.

Osallistuminen keskusteluun ja äänestäminen

Viestin lähettämiseen on tarjolla useita eri tapoja. Voit lähettää tekstiä ja kuvan sisältävän viestin Twitterin kautta käyttämällä valittua #hashtagia älypuhelimella, tabletilla, tai tietokoneella. Lisäksi Viestiruudun kuluttajapalvelu sallii viestin lähettämisen, mikä mahdollistaa helpon osallistumisen käyttäjille, joilla ei ole some-tunnuksia tai jotka eivät halua käyttää some-palveluita tähän tarkoitukseen. Palvelu on selainpohjainen ja toimii kaikilla laitteilla.

Viestiruutuun voi aktivoida (erillisestä tilauksesta) myös tekstiviestien vastaanoton. Tällöin viesti lähetetään numeroon 18232 käyttäen valittua avainsanaa. Lähettäjälle viesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin hinnan.

Viestiruutu sisältää myös äänestyspalvelun, joka voidaan ottaa käyttöön viestiseinäpalvelun yhteydessä. Äänestys äänestyspalvelussa on mahdollista kaikilla laitteilla, joissa on web-selain. Mikäli SMS on aktivoitu, on äänestäminen mahdollista myös tekstiviestillä.